Werving & Selectie Kennemerland

Werving en Selectie Kennemerland is een regionaal opererend werving en selectiebureau gespecialiseerd in vacatures binnen het MKB van lbo tot academisch niveau. 

Arbeidsbemiddeling is een een vak apart. Het draait hierbij puur om mensen. Kandidaten, opdrachtgevers en consultants vormen de schakels in het proces voor het succesvol invullen van een openstaande vacature. Kennis, ervaring en betrokkenheid  zijn hierbij bepalende factoren die noodzakelijk zijn voor het bieden van de juiste dienstverlening. Daarom biedt Werving en Selectie Kennemerland werving en selectie op maat, want om werkelijk van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor uw organisatie achten wij maatwerk noodzakelijk.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Allereerst gaan wij in overleg met u over wat onze toegevoegde waarde kan zijn in het werving en selectieproces. Dit kan zijn het volledige traject vanaf het opstellen van een functieprofiel tot en met het verzorgen van de uiteindelijke arbeidsovereenkomst met de kandidaat, maar het kan ook alleen bestaan uit het uitvoeren van referentiechecks of het aanleveren van CV’s van potentiele kandidaten. Onze dienstverlening wordt volledig afgestemd op uw behoefte. Door onze dienstverlening op deze manier aan te bieden blijven de kosten voor u beheersbaar en overzichtelijk.
Wilt u meer weten over onze unieke dienstverlening en aantrekkelijke tarieven kijk dan op wervingenselectiekennemerland.nl voor meer informatie.

 
Werving en Selectie Kennemerland is een handelsnaam van MKB Business Support.

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren